Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 3237417

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τρίπολη
Η εταιρεία ΜΑΝΙΑΤΗΣ ιδρύθηκε το 1927 από το Βασίλη Μανιάτη στην Τρίπολη Αρκαδίας. Το κατάστημα νεωτερισμών στο κέντρο της πόλης, έγινε πόλος έλξης όλης της ευρύτερης περιοχής.
Κολοκοτρωνη
Συνεχιστές της επιχείρησης αναλαμβάνουν οι γιοί του Γιώργος και Κώστας που το 1987 ανοίγουν ένα κατάστημα γραβατών στην οδό Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας. Το κατάστημα γίνεται «σήμα κατατεθέν» στο χώρο του ανδρικού αξεσουάρ λόγω της τεράστιας ποικιλίας σχεδίων και της προσωπικής εξυπηρέτησης.

Η επιχείρηση επεκτείνεται στο σχεδιασμό, παραγωγή και χονδρική πώληση γραβατών και ανδρικών αξεσουάρ αλλά και σε αντιπροσώπευση διεθνών brands όπως Guy Laroche, Montana, Givenchy κλπ.

Makis Tselios
Το 1990 εισέρχεται στην επιχείρηση η Πωλίνα Μανιάτη, τρίτη γενιά στην οικογενειακή παράδοση και προχωρεί στη σύναψη συνεργασίας με το σχεδιαστή Μάκη Τσέλιο σε σχεδιασμό και κατασκευή ανδρικών και γυναικείων αξεσουάρ για επαγγελματικό ντύσιμο. Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας, σχεδιάζουμε και παράγουμε γραβάτες, παπιγιόν, φουλάρια κλπ για ξενοδοχειακές μονάδες, μεγάλους οργανισμούς, ναυτιλιακές εταιρείες, αεροπορικές εταιρείες κλπ.

Exclusive Collection

Η άριστη συνεργασία με τον Μάκη Τσέλιο, οδηγεί στην ιδέα για κατασκευή μιας exclusive συλλογής γραβατών by Makis Tselios και έτσι δημιουργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα επώνυμο ανδρικό αξεσουάρ σχεδιασμένο από Έλληνα σχεδιαστή και κατασκευασμένο από ελληνική εταιρεία. Οι γραβάτες Makis Tselios γίνονται περιζήτητες για το πρωτοποριακό design, τα μοναδικά συνδυασμένα χρώματα και την ασύγκριτη ποιότητα των υφασμάτων.

Τα χρόνια που θα ακολουθήσουν επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στο ανδρικό πουκάμισο, το πλεκτό και τα polo Makis Tselios.

Το 2015, η επιχείρηση μεταφέρεται στις νέες της εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο Μεσογείων 253 στο Νέο Ψυχικό, δημιουργώντας έναν άνετο και σύγχρονο χώρο που να ανταποκρίνεται στις αυξημένες της ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Πελάτες μας είναι επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο που εξυπηρετούνται από ένα καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων.